Open vacature

AIOS - open vacature


Adelante Hoensbroek, Valkenburg, Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) en VieCuri Medisch Centrum in Venlo, vormen samen met Zuyderland ziekenhuis locatie Heerlen en revalidatiecentrum Revant in Breda  het opleidingscircuit revalidatiegeneeskunde OOR-ZON.

Jaarlijks hebben wij binnen ons circuit opleidingsplaatsen beschikbaar:

Arts in opleiding tot specialist (aios) revalidatiegeneeskunde

De opleiding
Maximaal 48 maanden  volg je de medisch specialistische vervolgopleiding tot revalidatiearts conform de opleidingseisen van het CGS. Goed om te weten:
-       De opleiding start bij Adelante.
-       Het opleidingsschema stel je vóór aanvang van de opleiding vast met je opleiders.
-       Alle betrokken opleidingsinstellingen werken volgens een multidisciplinair behandelprogramma met ieder eigen bijzondere kenmerken en kernkwaliteiten. Zo specialiseer je je op het brede terrein van de revalidatiegeneeskunde voor volwassenen èn kinderen.
-       Je kunt drie maanden eigen invulling geven aan je opleiding door een differentiatiestage op het eigen medisch vakgebied binnen of buiten het opleidingscircuit of op een ander medisch vakgebied.
-       Je kunt de opleiding versnellen met een onderbouwd individueel opleidingsplan. Een eerste aanzet neem je mee naar het sollicitatiegesprek. Je opleider geeft aan welke onderdelen sneller doorlopen kunnen worden. Informatie hierover vind je via deze link.

Wie zoeken wij?
Je beschikt over een afgeronde studie geneeskunde, bent BIG-geregistreerd en hebt werkervaring op het gebied van bewegingsstoornissen, participatieproblemen en/of basis medische zorg. Je hebt 100% aandacht voor de cliënt en zet met plezier een stapje extra. Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en haalt voldoening uit je werk. Je bent je bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid als arts op zowel de ontwikkelingen in de zorg, op het gebied van preventie en gezondheidszorgbevordering als op juridisch vlak. Je schikt je makkelijk naar de spelregels van een organisatie waar je ervaring opdoet. Verder heb je interesse in het geven van onderwijs aan teamleden, medisch studenten en het begeleiden van co-assistenten.

Kwaliteiten die wij waarderen zijn:
-       evidence-based klinisch redeneren
-       helder en effectief communiceren
-       in- en extern samenwerken
-       feedback geven en ontvangen
-       bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek
-       professioneel omgaan met thema’s als integriteit, ethiek, wettelijke codes en culturele verschillen
-       inzicht in (de ontwikkeling van) je competenties en persoonlijke kennisontwikkeling

Wat mag jij van ons verwachten?
-       één opleidings-/arbeidsovereenkomst met de diverse opleidingspartners voor de gehele duur van de opleiding
-       een salaris volgens tabel 3 CAO Ziekenhuizen.
-       professionele begeleiding van ervaren en betrokken opleiders.
-       een persoonlijk studiebudget om invulling te geven aan je individuele opleiding.
-       werken in een enthousiast team dat frequent intervisiebesprekingen voert.
-       wij geven je na aanname inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en leerstijl aan de hand van een ontwikkelassessment

En verder…
-       een eindejaarsuitkering van 8,33%
-       8,33% vakantiegeld
-       een goede pensioenvoorziening bij PFZW
-       collectiviteitskortingen bij diverse zorgverzekeraars
-       uitruil reiskostenregeling
-       gratis sporten bij Adelante, waaronder fitness, yoga en zwemmen
-       voordelig extern sporten via BenVitaal
-       gratis parkeren op onze locaties
-       werken bij een ambitieuze en betrokken organisatie

Over Adelante
Adelante is een Limburgse zorggroep voor volwassenen en kinderen met ruim 1.100 professionals.

Wij bieden specialistische en topklinische revalidatie, audiologische zorg, speciaal onderwijs, wonen en arbeidsrevalidatie. We werken volgens een integrale cliëntbenadering, waarbij diagnostiek, behandeling en advies zich richten op somatische, psychologische en maatschappelijke aspecten.

Wil je meer weten over ons? Ga dan naar de website www.adelante-zorggroep.nl of facebook https://www.facebook.com/werkenbijAdelante/

Wil jij je graag in dit vakgebied verder ontwikkelen?
Zorg dan dat wij jouw open sollicitatie ontvangen. Je solliciteert direct via onderstaande functieknop solliciteren.

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Janine Ploumen, secretariaat opleidingen (045 528 2200 of secretariaatkc@adelante-zorggroep.nl) voor inhoudelijke vragen. Zij kan je op verzoek in contact brengen met drs. W. Bakx, revalidatiearts, opleider revalidatiegeneeskunde en voorzitter van het opleidingscircuit OOR-zon voor een oriënterend gesprek en/of meeloopdag met een revalidatiearts. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt de afdeling human resources je graag (045 528 2032).

Meer informatie over de opleidingen?
-       Algemene informatie over de medisch specialistische vervolgopleiding? Klik hier en hier.
-       Specifieke informatie over de opleiding revalidatiegeneeskunde? Klik hier.
-       In het regionaal en lokaal opleidingsplan vind je alles over de opleiding tot revalidatiearts in OOR-ZON en bij Adelante. Beide plannen zijn op te vragen bij Janine Ploumen via secretariaatkc@adelante-zorggroep.nl

Goed om te weten!
De vacatures voor opleidingsplaatsen in 2019 zijn in september 2018 bekend.

We starten de sollicitatieprocedure voor de plekken van het daaropvolgende kalenderjaar in oktober. Ook als je eerder hebt gesolliciteerd, nodigen we je uit om je sollicitatie in te dienen.

Veiligheid voor onze cliënt staat bij ons voorop. Daarom vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen voordat je bij ons in dienst treedt.

Als zorginstelling winnen wij referenties van onze zorgverleners in. Als je op deze vacature reageert, gaan wij ervan uit dat je daarmee instemt.

Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en neemt graag mensen met een (zintuiglijke) beperking op in het arbeidsproces. Bij gelijke geschiktheid worden zij met voorrang benoemd.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

 

 Terug     Solliciteren       Tip een vriend(in)