Verpleegkundigen


Volwassenenrevalidatie & Arbeidsreïntegratie biedt (poli-)klinische behandeling en verpleging voor mensen die kampen met de gevolgen van ernstig belemmerende aandoeningen waaronder amputatie, dwarslaesie, hartklachten, hersenletsel, kanker en pijn. Daarnaast werken wij binnen de CVA Stepped Care Unit (CSCU) op de locatie van Adelante in Hoensbroek samen met Cicero Zorggroep.

 

Wij zijn voor het verpleegteam Niet Aangeboren Hersenletsel op zoek naar 


Verpleegkundigen
20-32 uur per week


Wie zoeken wij?
Je beschikt over een afgeronde verpleegkundige opleiding en hebt meerdere jaren werkervaring. Je hebt kennis van en werkervaring met teamverpleging, methodisch werken en het werken in een multidisciplinair team. Je bent communicatief sterk, beschikt over aanpassingsvermogen en schakelt snel. Je vind werken met patiënten die hoog complexe zorg nodig hebben uitdagend en ziet meerwaarde in het samen sterk staan. Door een professionele werkhouding ben je in staat om werkrelaties met cliënten en diverse disciplines aan te gaan. Je werkt nauwkeuring omdat kwaliteit en veiligheid voor onze cliënten voorop staat en laat je in hectische situaties niet van de wijs brengen. Je bent bereid om te werken in onregelmatige diensten.

 

Wat ga je doen?
Je start op onze locatie in Hoensbroek in een warm team en werkt op basis van een multidisciplinaire aanpak. Je brengt de zorgbehoefte van de cliënt in kaart, maakt aan de hand daarvan plannen, voert deze uit en evalueert deze. Je verzorgt en begeleidt de cliënt intensief, hebt aandacht voor de familie en signaleert en rapporteert lichamelijke, psychische en sociale veranderingen. Jij bent de steun en toeverlaat voor de cliënt door de persoonlijke aandacht die je geeft. Je levert een bijdrage aan het afdelingsbeleid, stagebegeleiding en verbeterprojecten om de verpleegkundige zorg (o.a. beademing en wondzorg) te verbeteren. Bij calamiteiten neem je deel aan het zogenoemde crashteam.

 

Wat mag jij van ons verwachten?

-       een vast contract

-       een dienstverband van 20-32 uur per week, het aantal uren is bespreekbaar

-       een salaris van minimaal € 2.144,- en maximaal € 3.072,- bruto per maand (FWG 45) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen

En verder…

-       een boeiende werkomgeving met fijne collega’s en veel zelfstandigheid

-       8,33% vakantiegeld én eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening bij PFZW

-       interessante extra’s, zoals bedrijfsfitness, voordelig extern sporten via BenVitaal, een fietsplan, collectiviteitskortingen bij diverse zorgverzekeraars

-       een eigen kinderdagverblijf op onze locatie in Hoensbroek

-       gratis parkeren op onze locatie in Hoensbroek

 

Over Adelante
Adelante is een Limburgse zorggroep voor volwassenen en kinderen met ruim 1.100 professionals. Wij bieden specialistische en topklinische revalidatie en audiologische zorg, speciaal onderwijs, wonen en arbeidsrevalidatie. We werken volgens een integrale cliëntbenadering, waarbij diagnostiek, behandeling en advies zich richten op somatische, psychologische en maatschappelijke aspecten.

Wil je meer weten over ons? Ga dan naar de website www.adelante-zorggroep.nl of facebook https://www.facebook.com/werkenbijAdelante/

 

Heb jij oog voor de cliënt? Dan hebben wij oog voor jou!
Indien deze functie je aanspreekt reageer dan vóór 24 november via de functieknop solliciteren en vul het sollicitatieformulier in.

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Ron Hongens, verpleegkundig afdelingshoofd, via 045 528 23 33 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Simone Rongen, junior HR adviseur, via 045 528 20 58.

 

Goed om te weten!
Ben jij een #zorgverlener? Dan zijn wij verplicht, volgens de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ), om je functioneren als zorgverlener na te gaan aan de hand van een #referentiecheck.

Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en neemt graag mensen met een (zintuiglijke) beperking op in het arbeidsproces. Bij gelijke geschiktheid worden zij met voorrang benoemd.

 

 

 

 Terug     Solliciteren       Tip een vriend(in) 
Sluitingsdatum:
24-11-2019

Startdatum:
27-09-2019