Master of Audiology


Audiologie & Communicatie adviseert en behandelt kinderen en volwassenen die problemen ondervinden met hun gehoor, taal- of spraakontwikkeling en auditieve verwerking.

 

Wij zijn op zoek naar een

 

Master of Audiology

32 uren per week

 

Wie zoeken wij?
Je bent in het bezit van een universitair diploma logopedie/audiologie met afstudeerrichting audiologie. Je hebt affiniteit met mensen met een auditieve handicap en kunt je snel aanpassen in een veranderende omgeving. Je levert een constructieve bijdrage aan de samenwerking binnen multidisciplinaire teams waarin je werkt en bent ook in staat knelpunten zelfstandig op te lossen.

 

Wat ga je doen?
Je werkt op onze locatie in Venlo. Je basisteam bestaat uit circa 20 directe collega’s. Nadat je de anamnese hebt afgenomen, verricht je audiometrisch onderzoek. Je analyseert de gegevens ten behoeve van audiologische diagnostiek en revalidatie bij volwassenen. Je speelt een actieve rol in de technische en psychosociale revalidatie. Aan verzorgers, patiënten en verwijzers verstrek je zowel mondeling als schriftelijk informatie over de resultaten. Je werkt nauw samen met audiologie assistenten, logopedisten, maatschappelijk werk, psychologen en de andere audiologen.

 

Wat mag jij van ons verwachten?

-       Een vaste aanstelling   

-       Een salaris van minimaal € 3.072, - en maximaal € 4.466, - bruto per maand (FWG 60) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen

En verder…

-       een eindejaarsuitkering van 8,33% én 8,33% vakantiegeld

-       een goede werksfeer

-       werken bij een ambitieuze en betrokken organisatie

 

Over Adelante
Adelante is een Limburgse zorggroep voor volwassenen en kinderen met ruim 1.100 professionals. Wij bieden specialistische en topklinische revalidatie en audiologische zorg, speciaal onderwijs, wonen en arbeidsrevalidatie. We werken volgens een integrale cliëntbenadering, waarbij diagnostiek, behandeling en advies zich richten op somatische, psychologische en maatschappelijke aspecten.

Wil je meer weten over ons? Ga dan naar de website www.adelante-zorggroep.nl of facebook https://www.facebook.com/werkenbijAdelante/

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 21 november a.s. hebben ontvangen. Via onze website www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 27 november.


Nog vragen over deze vacature?
Neem dan voor inhoudelijke vragen contact op met Marc Van Rossem, teammanager, via  045 528 29 45. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Simone Rongen, junior HR adviseur, je graag via 045 528 20 58.

 

 

Goed om te weten!
Veiligheid voor onze cliënt staat bij ons voorop. Daarom vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen voordat je bij ons in dienst treedt. Als zorginstelling winnen wij referenties van onze zorgverleners in. Als je op deze vacature reageert, gaan wij ervan uit dat je daarmee instemt.

Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en neemt graag mensen met een (zintuiglijke) beperking op in het arbeidsproces. Bij gelijke geschiktheid worden zij met voorrang benoemd.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 Terug     Solliciteren       Tip een vriend(in) 
Sluitingsdatum:
21-11-2019

Startdatum:
05-11-2019