Pedagogisch medewerker


 

 

Adelante biedt zorg- en hulpverlening aan kinderen en jongeren met een lichamelijke, meervoudige en/of zintuiglijke beperking. Zij en/of hun verzorgers kunnen terecht voor ambulante begeleiding, opvang, woontraining en arbeidsoriëntatie, (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs.


Wij zijn op zoek naar een

 

Pedagogisch medewerker
16-24 uur (aantal uren bespreekbaar)

 

 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een flexibele pedagogisch medewerker waarbij contracturen tussen 16 en 24 uur bespreekbaar zijn. Je bent in de gelegenheid om tijdens de kortdurende intensieve revalidatieprogramma’s van 5 weken fulltime te werken, waardoor je tussen de programma’s door minder hoeft te werken en dus meer vrije tijd hebt. Of, als je dat leuk lijkt, om juist in die periode bij andere afdelingen van Adelante te worden ingezet?
Je hebt een diploma hbo pedagogiek of vergelijkbaar. Je hebt bij voorkeur kennis en ervaring in de zorg van jongeren met een complexe problematiek. De programma’s waar je als basis bij wordt ingezet zijn; GRIP, Fitcare4u, Inzet en BIMT. Deze programma’s wisselen elkaar gedurende het jaar af.
Binnen het GRIP programma weet je op een tactvolle wijze de cliënt te motiveren, instrueren en indien nodig te corrigeren of confronteren. Je bent communicatief sterk bij het uitwerken van je bevindingen in rapportages, diverse overleggen en  contact met ouders. Werken in een transdisciplinair team en met wisselende diensten, waaronder nachtdiensten, is voor jou geen probleem. Voor meer informatie over de programma’s kun je op de website van Adelante kijken.

 

Wat ga je doen?
Je start op onze locatie in Valkenburg. Je basisteam bestaat uit 6 directe collega’s. Jij bent   groepsbegeleider van maximaal 8 jongeren (tussen de 12 en 18 jaar)  die voor een korte periode bij Adelante zijn. Je maakt deel uit van een trans disciplinaire setting, waarin je samenwerkt met o.a. een revalidatiearts, een diabetesverpleegkundige, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, een diëtiste en leerkrachten. Je ziet toe op het (ortho)pedagogische, psychische en fysieke welzijn van de jongere. Je observeert de jongeren en  daagt ze uit om nieuwe ervaringen op te doen. Eén van de methodieken die we hiervoor gebruiken is ACT. Je bedenkt, ontwikkelt, begeleidt en ondersteunt activiteiten die deel uitmaken van het revalidatieprogramma. Vanzelfsprekend draag je ook zorg voor de rapportage van je bevindingen, een adequate planning, registratie en dossiervorming. Verder ben je flexibel ten aanzien van diensten en werkdagen (enkel nachtdiensten werken is bespreekbaar).Wat mag jij van ons verwachten?

-       Het betreft in eerste instantie een jaarcontract. Bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden zetten we dit om naar onbepaalde tijd.

-       Een salaris van minimaal € 2.144, - en maximaal € 3.072, - bruto per maand (FWG 45) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen. Onlangs zijn de CAO onderhandelingen afgerond. Na goedkeuring van de leden zullen bovenstaande bedragen per 1 januari 2020 verhoogd worden met 5%.

 

En verder…

-       een eindejaarsuitkering van 8,33%

-       8,33% vakantiegeld

-       een goede pensioenvoorziening bij PFZW

-       fiscale voordelen bij aanschaf van een fiets

-       collectiviteitskortingen bij diverse zorgverzekeraars

-       uitruil reiskostenregeling

-       voordelig extern sporten via BenVitaal

-       een goede werksfeer

-       werken bij een ambitieuze en betrokken organisatie

 

Over Adelante
Adelante is een Limburgse zorggroep voor volwassenen en kinderen met ruim 1.100 professionals. Wij bieden specialistische en topklinische revalidatie en audiologische zorg, speciaal onderwijs, wonen en arbeidsrevalidatie. We werken volgens een integrale cliëntbenadering, waarbij diagnostiek, behandeling en advies zich richten op somatische, psychologische en maatschappelijke aspecten.

Wil je meer weten over ons? Ga dan naar de website www.adelante-zorggroep.nl of facebook https://www.facebook.com/werkenbijAdelante/

 

Wil jij een belangrijke schakel zijn in het begeleidingsproces van de cliënt?
Solliciteer dan direct via de functieknop solliciteren.


Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Hellen Claessens, pedagogisch medewerker, via 045 528 26 98 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Simone Rongen, junior HR adviseur, je graag via 045 528 20 58.

 

Goed om te weten!
Veiligheid voor onze cliënt staat bij ons voorop. Daarom vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen voordat je bij ons in dienst treedt. Als zorginstelling winnen wij referenties van onze zorgverleners in. Als je op deze vacature reageert, gaan wij ervan uit dat je daarmee instemt.

Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en neemt graag mensen met een (zintuiglijke) beperking op in het arbeidsproces. Bij gelijke geschiktheid worden zij met voorrang benoemd.


Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

 

 Terug     Solliciteren       Tip een vriend(in)